İZMİR / MENEMEN - Miyase İnceer İlkokulu

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi töreni yapılmıştır. 2-C ve 2-A sınıflarının hazırladığı öğrencilerimize , 2-C sınıf öğretmeni Ebru DURMAZ'a ve 2-A sınıf öğretmeni Emine Berna ERÇETİN'e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü'nde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, İstiklal Marşı'nın Şairi Mehmet Akif Ersoy'u ve İstiklal Savaşı'nın tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.Okulumuz 2-B sınıfı öğretmeni Dilber Koçkirli ve öğrencilerine hazırlamış oldukları tören için teşkkür ediyoruz.

Mrt

Öğrencilerimiz okulun son haftası hem eğlendiler hem de 1.dönemin stresini etkinliklerle attılar.

Mrt

Okulumuz !-B sınıfı okuma bayramı etkinliği düzenleyerek, öğrenciler ve anneleriyle unutulmaz bir gün geçirdiler.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal'in 85.Ölüm yıldönümünü anma töreni okulumuzda düzenlendi.Gazi Mustafa Kemal'i anma töreninde tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz emek verdi.Saygı ve minnetle anıyoruz Yüce Atamızı...

Kas

Okulumuz öğretmenleri ,idari kadrosu, öğrencileri ve velileriyle 100.yıl etkinlikleri kapsamında fener alayına katıldı.Büyük bir coşku ve gururla 100. Yıla yakışır kutlamalar düzenlendi.YÜZYILLAR YAŞA CUMHURİYET.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını okulumuzda coşkuyla kutladık.1071 öğrencimizle ve çok kıymetli öğretmenlerimizle tek yürek olduk.YAŞASIN CUMHURİYET.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılını Okulumuzda coşkuyla kutluyoruz.Bu güzel günde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz hep birlikte el ele,gönül gönüle...Sevgi,saygı,umut doluyuz.Doğruluktur yolumuz.'Ve bir 100.Yıl Hatırası.

Ekm

Okulumuzda 100.Yıl hazırlıklarımız coşku ve gururla devam etmektedir.Okulumuz ve sınıflarımız öğrenci ,öğretmen ve velilerimizin desteğiyle süslenmiş ve 100. yıla yakışır  şekilde hazırlıklar yapılmıştır.Bayrak direğindeki bayrağımız yenilenerek göndere çekilmiştir.Anasınıfları,1.sınıflar,2.sınıflar,3.sınıflar,4.sınıflar ve özel eğitim sınıflarımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Hazırlıkları ve kutlamalarına büyük bir heyecanla katılmaktadırlar.

YÜZYILLAR YAŞA CUMHURİYETİMİZ ...ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARINI SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ.

Ağu

Okulumuz 2023-2024 Eğitim öğretim dönemi hazirlik çalışmalarını denetlemek üzere şube müdürümüz Necmettin Polat okulumuzu ziyaret etti. OKulumuzda yaptığımız hazirlik çalışmalarımızı yerinde inceleyerek iyi bir Eğitim öğretim dönemi olması dilekleriyle okulumuzdan ayrıldı. Okulumuzda yaptırdığımız pencere kilitleri, sınıf kapıları sabitleyici kilitler,sınıf kapı kolları emniyetli olan kapı kolları ile değiştirilmesi,merdiven filesi, kaydırmaz bantlar, tuvaletllerdeki kırık tamiratları, dolap sabitleme çalışmaları, tahrip olan duvar boyalarının yenilenmesi ve güzelleştirilmesi, fotokopi makinaları kontrolleri, ağaçlandırdığımız okul bahçemiz, bahçemizdeki zarar gören basketbol sahası ve çevresi tellerinin tamiratı, zarar gören sıraların vidalarının yenilenmesi, sınıf kapı menteşe lerinin kırılması nedeniyle her kapıya yeniden menteşe yapılması, rögar kapaklarının kontrolü ve boyanması,sınıflara etkinlik panoları takılması, akıllı tahtaların kontrollerinin yapılması... Gibi hazırlık çalışmalarımızı tamaladık ve okulumuzu çocuklarımız için hazır hale getirmeye çalışıyoruz.

Ağu

Öğrencilerimizin okulumuza formalı gelmeleri önemlidir.Daha temiz ve sağlıklı bir okul ortamı için okul formamız ekteki fotoğraflarımız ektedir.Hem üst forma hem alt forma aslına uygun kullanılmalıdır.

Ağu

Okulumuz tamirat gerektiren boyaları tamir edildi ve boyandı.Öğrencilerimizin temiz ve sağlıklı bir şekilde eğitim öğretim dönemi geçirmeleri için okulumuz boya çalışmaları tamamlandı.

Sevgili öğrencilerimizden okulumuza sahip çıkarak okulu evlerini korur gibi korumalarını istiyoruz.Eğitim yuvamız ikinci evimizdir.

Kıymetli velilerimizden ricamız öğrencilerimizi bu yönde olumlu tutum ve tavır geliştirmeleri hususunda yönlendirmeleridir.

Her bir karesine emek verdiğimiz okulumuzu koruma konusunda farkındalık geliştirmeliyiz.Sağlıklı ve temiz bir ortamı hep birlikte özveri ile oluşturabiliriz.

Sabah saatlerinde 900 e yakın öğrenci ile ortaokulu ve öğlen saatlerinde 1200 e yakın  öğrenci ile ilkokul öğrencilerimiz binamızı kullanmaktadır.Bu kadar kalabalık bir okulda velilerinmizin desteğiyle öğrencilerimize okulumuzu temiz tutma ve koruma farkındalığı geliştirmeyi umuyoruz.

Şimdiden teşekkürler ,verimli ve huzurlu bir öğretim yılı diliyoruz.

Ağu

Okulumuz 2023-2024 Eğitim öğretim yılı için hazırlık çalışmalarına devam etmektedir.Sınıf duvarları tamir edilerek boya çalışmaları yapılmaktadır.

Okul döneminde maalesef ki kötü kullanılan sınıflarımızı tamir ederek boyamak oldukça yorucu ve külfetli.

Fakat öğrencilerimiz temiz ve düzenli bir ortamda yeni eğitim öğretim döneminde eğitim alabilsinler diye çalışmalarımız devam ediyor.

Ağu

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı hazırlıklarına başlamıştır.Bu kapsamda menteşesi kırılmış olan sınıf kapıları elden geçirilerek tamir işlemi yapılmaktadır.Öğrencilerimizin sağlıklı bir eğitim öğretim yılına başlaması için gerekli tamir ve tadilat işlemleri devam etmektedir.Okulumuz çalışanı Rıza Çalışkan'a bu konudaki desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz öğretmeni Ayşegül Aytemir'in dahil olduğu geri dönüşüm ve ileri dönüşüm konulu "Doğa Timleri " Projesinde Avrupa kalite etiketi alarak okulumıza kazandırmıştır.