İZMİR / MENEMEN - Miyase İnceer İlkokulu

..........
UĞUR MUMCU MAH. 1293 SK. NO 22 MENEMEN / İZMİR
Vizyon
Bilim ve teknolojinin ışığında geleceğe yön veren ve özgün çalışmalarıyla model gösterilen bir okul olmak.
Misyon
Biz, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, 21. Yüzyıl bilgi ve becerilerini kazanmaya istek duyan, toplumun ve insanlığın sorunlarına karşı duyarlı, özgüveni yüksek, araştıran ve çevreye duyarlı, tüm kültürlere ve farklılıklara saygılı bireyler yetiştirmek , çağın gerekleri ile donanmış uygun eğitim ortamlarında, bilimsel yöntem ve teknikleri kullanarak, özgür düşünen, kendisi ve toplumla barışık, milli ve evrensel değerleri benimsemiş, bilgiyi üreten bireyleri bir üst eğitim kurumuna ve hayata hazırlamak için varız.
Öğretim Şekli :SABAH ORTAOKUL,ÖĞLEDEN SONRA İLKOKUL
Ulaşım
MENEMEN METRO İSTASYONUNDAN 748 NO´LU OTOBÜS İLE 10 DK. MESAFEDEDİR. OTOBÜS OKULUMUZUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR. MENEMEN METRO İSTASYONUNDAN YÜRÜYEREK 15 DK. MESAFEDEDİR. Okulumuza Menemen-Ulukent dolmuşlarıyla da ulaşım sağlanmaktadır.
MENEMEN DEVLET HASTANESİNE 500 METRE MESAFEDEDİR.
İL MERKEZİNE 30 KM İLÇE MERKEZİNE 2 KM UZAKLIKTADIR.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda e twinnning projeleri uygulanmaktadır.Okulum temiz projesi devam etmektedir.Ayrıca İSO 45001 alanında çalışmalar başlamıştır.